Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – PONTS 4

Jornada 1. 22/09/2024

Comença una nova temporada amb la il·lusió de sempre i l’esperança de fer una bona campanya. Hem tingut baixes importants: l’entrenador Marc Busquets, els porters Roland i Bryan, l’Anulft, el Perri, el Jordana, el Ferreira, els bessons Luka i Ivo, l’Eric i el Marcos (11 temporades a l’equip), l’Édgar (7 temporades) i sobretot el Robert, que deixa el club 21 temporades després. Moltes gràcies a tots.

Diumenge debutaven en el primer equip l’entrenador Pau Tripiana (exjugador nostre de 2012 a 2018), el porter Adri Pinto (Edfor), el David Blanco (Nargó), el Roger Estañol (Edfor), el Nil Garcia (Edfor i Peña Recreativa de Sant Feliu de Llobregat), el Marco André Morais (Nargó) i l’Àlex Carmona (Edfor).

El partit va començar molt bé, encara no s’havia disputat el primer minut que el Roger Estañol li feia una molt bona passada al Moyano que no va marcar per poc i al minut 6 l’Alejo feia el primer gol amb un fort xut des de dins de l’àrea. Els 10 primers minuts van ser molt bons.

Però el Ponts va reaccionar ràpid i al quart d’hora l’Òscar Areny rematava amb el cap una centrada des de la dreta de l’atac picant la pilota a terra. Al cap de no res una altra centrada des del mateix lloc gairebé significava el segon. En menys de quinze minuts els visitants en van tenir tres o quatre molt clares, es mereixien fer gol. Aquest va arribar al 33’, quan l’exganxo Aitor marcava aprofitant la relliscada del porter (el camp estava molt moll). Dos minuts més tard el Joel Valero feia un clar penal que l’Òscar transformava en l’1 a 3 i al 41’ una altra centrada des de la dreta era rematada de nou per l’Òscar que ens feia el quart.

Abans del descans vam tenir la nostra ocasió quan el Moyano rematava una molt bona centrada del Jaume, però la pilota no va entrar. Mitja part 1 a 4.

La segona va canviar com un mitjó, l’entrada del Feliu va fer reaccionar l’equip i al minut 50’ ell mateix feia la centrada que l’Alejo enviava al fons de la xarxa. Cinc minuts després el Feliu era objecte d’un possible penal i al 57’ el Valero feia lluir el porter amb un xut des de fora l’àrea. Al 65’ el Cristian feia una gran jugada que el Jaume no va poder culminar amb èxit.

Poc després el Joel Valero va haver de ser substituït per lesió. Esperem que no sigui res.

Al 84’ una altra vegada el Feliu gairebé marcava de xilena i a l’últim minut el porter del Ponts feia una doble intervenció de molt mèrit parant un gran xut del Jaume i el refús posterior del Feliu.

Una part per cada equip i derrota no direm immerescuda però un empat també hauria estat just.

ORGANYÀ: Adri, Valero (Carmona 67’), Paulo (Nil 80’), Sandro (Tarrés 80’), Moyano (Marco 47’), Cristian, Jaume, Alejo, Blanco (Feliu 47’), Dani, Estañol.

PONTS: Joel López, Daouda, Nabil, Aitor (Kevin 75’), Adrián (Maxim 87’), Roger, Guillem, Àlex (Torra 75’), Tudor, Òscar (Saba 60’), Joel Benítez (Comellas 45’).

Gols: 1-0 Alejo 6’; 1-1 Òscar 14’; 1-2 Aitor 33’; 1-3 Òscar de penal 36’; 1-4 Òscar 41’; 2-4 Alejo 50’-

Àrbitre: Biel Cayuelas Gatius.

Targetes: Moyano (20’), Sandro (23’), Valero (35’) / Àlex (20’), Aitor (51’), Comellas (62’), Guillem (72’).

Resultats: Torà – Nargó 3-2; Verdú – Pobla de Segur 2-4; Vallfogona – Oliana 5-0; Vilanova de l’Aguda – Bellpuig 4-1; Bellcairenc – Angulària 1-4; Fuliola – Pardinyes 4-0; Cervera B – Térmens 0-1.

Classificació: 1r Vallfogona 3; 2n Fuliola 3; 3r Vilanova de l’Aguda i Angulària 3; 5è Ponts i Pobla de Segur 3; 7è Torà 3; 8è Térmens 3; 9è Nargó 0; 10è Cervera B 0; 11è Organyà i Verdú 0; 13è Bellpuig i Bellcairenc 0; 15è Pardinyes 0; 16è Oliana 0.

Pròxim partit: diumenge 29 de setembre, Angulària – Organyà.

Mentrestant els nostres cadets van guanyar a l’Inter d’Escaldes per 2 a 5 en partit de preparació. No comencen la lliga fins el 5 d’octubre contra l’Edfor a les Lloredes.

El mateix dia també debutarà l’aleví de futbol7 que tenim “a mitges” amb el Ciutat la Seu davant l’Oliana.