Resultats del cap de setmana

ANGULÀRIA 2 – ORGANYÀ 1

Jornada 2. 29/09/2024

Ens presentàvem a Anglesola per jugar davant un rival al qual havíem derrotat en els quatre últims partits, però aquesta vegada els groc-i-negres van poder trencar la ratxa. L’Angulària s’ha pogut reforçar amb algun jugador procedent del Palau d’Anglesola, aprofitant que aquest ha deixat de competir, i la incorporació de l’Iblo, exjugador nostre fa dues temporades. Amb l’Organyà debutava en partit de lliga el Geray Lagares, germà del Sandro, procedent de l’Edfor.

Els nostres van començar bé, al minut 1 el Feliu en va tenir una de clara i al 10’ l’àrbitre li anul·lava un gol a l’Alejo per fora de joc (dubtós). Els d’Anglesola també en van tenir alguna, com una al minut 13 molt ben resolta pel nostre porter. Al quart d’hora l’àrbitre va assenyalar un fora de joc (aquesta vegada ben segurs que no era) quan el Feliu ja encarava la porteria contrària i a la jugada següent els propietaris del camp estavellaven la pilota al travesser.

Al 24’ arribaria el primer gol local a pilota parada. Una falta molt ben centrada des de la dreta de l’atac era rematada de cap pel Carlos Dalghi al fons de la porteria.

Els ganxos ho van continuar intentant amb dues bones ocasions del Feliu abans d’arribar al descans. Amb el mínim avantatge dels de l’Urgell arribàvem a la mitja part.

Els primers minuts de la segona part l’Organyà semblava que portava una marxa més i als cinc minuts una gran jugada del Roger Estañol posava l’ai al cor de l’afició local i poc després una combinació Cristian-Jaume-Sandro va acabar amb una bona oportunitat d’aquest últim.

Però al 64’ arribava el 2 a 0. Una centrada des de bastant lluny la rematava altre cop el Carlos Dalghi, el porter tocava la pilota però aquesta acabava entrant a la porteria. L’Angulària continuava atacant tenint dos o tres molt bones ocasions que o bé anaven fora o aturava el nostre porter.

El gol nostre arribaria a l’última jugada del partit. El Cristian va llençar una falta molt ben xutada, la pilota tocava al travesser i molt atent el David Blanco l’introduïa a la porteria. Va ser treure des del centre i l’àrbitre va xiular el final.

ANGULÀRIA: Toni Álvarez, Albert Farré, Josep M. Torres (Silvestre 66’), Sergi Cabós, Cristian, Aliou (Xavi Segués 44’), Agustí, Iblo (Sergi Serra 68’), Carlos Dalghi, Papa, Martí.

ORGANYÀ: Adri, Paulo, Marco, Maxi (Lluís 66’), Sandro, Geray (Estañol 45’), Cristian, Feliu (Blanco 66’), Jaume, Alejo, Dani (Tarrés 66).

Gols: 1-0 Carlos Dalghi 24’; 2-0 Carlos Dalghi 64’; 2-1 Blanco 89’.

Àrbitre: Aniol Labat Pascual.

Targetes: Albert Farré (27’) / Sandro (77’), Paulo (89’).

Resultats: Bellpuig – Bellcairenc 3-2; Oliana – Torà 1-2; Pardinyes B – Vallfogona 0-4; Coll de Nargó – Vilanova de l’Aguda 1-1; Pobla de Segur – La Fuliola 4-1; Ponts – Cervera B 3-1; Térmens – Verdú 1-0.

Classificació: 1r Vallfogona 6; 2n Pobla de Segur 6; 3r Ponts 6; 4t Angulària 6; 5è Torà 6; 6è Térmens 6; 7è Vilanova de l’Aguda 4; 8è La Fuliola 3; 9è Bellpuig 3; 10è Coll de Nargó 1; 11è Organyà 0; 12è Verdú 0; 13è Cervera B 0; 14è Bellcairenc 0; 15è Oliana 0; 16è Pardinyes B 0.

Pròxim partit: diumenge 6 d’octubre, a les Lloredes, Organyà – Bellpuig.

Per altra banda els cadets segueixen preparant-se amb un amistós a Santa Coloma (Andorra) a qui van derrotar per un contundent 1-6.

La lliga pel nostre futbol base comença dissabte 5 d’octubre amb dos interessantíssims derbis a les Lloredes.

A les 10:30 h. Organyà alevins – Oliana