Resultats del cap de setmana

COLL DE NARGÓ 1 – ORGANYÀ 1

Jornada 4. 13/10/2024

Partit de màxima rivalitat, camp ple de gom a gom, ambient de les grans ocasions i un partit que no va decebre a les expectatives.

Estrenàvem samarreta, Adidas, blava amb alguns detalls blancs, sense ratlles, ja ens hi acostumarem i també estrenàvem porter, debutava el Toni Baraut, de la Borda, ho va fer prou bé.

El primer avís el va fer l’Organyà, havien passat poc més de cinc minuts quan un gran contraatac portat pel Moyano i el Jaume culminava amb un xut de l’Alejo que gairebé entrava dins.

El gol del Nargó arribaria al minut 19 quan el Miguel Ángel Orobio engaltava una barrada des de fora de l’àrea que entrava dins la porteria com un coet, el Toni no hi va poder fer res.

Poc després hi va haver una mica de tangana (això també agrada una mica), entrada dura d’un jugador nostre que l’àrbitre no va xiular, un del Nargó es va prendre la justícia per la seva mà fent una altra entrada molt bruta (que tampoc va xiular l’àrbitre) i aquesta va ser contestada pels nostres jugadors muntant una discussió que l’àrbitre va resoldre amb una targeta groga pel Sandro. El col·legiat va estar poc encertat aquí.

Al 33’ arribaria l’empat quan l’Alejo rematava una bona centrada des de la dreta. Quart gol en quatre partits, molt bon començament de lliga pel colombià.

Al cap de poc es va protestar un possible penal no xiulat a favor del Nargó i a la jugada següent l’Alejo gairebé fa el segon en un bon contraatac nostre. Amb 1 a 1 arribàvem al descans.

El principi de la segona part l’Organyà va ser superior, fruit d’això l’Alejo en va tenir una altra de bona als 10 minuts i el Jaume ho va provar de lluny un parell de vegades. El Nargó es va treure la son de les orelles i el Toni va haver de fer un parell o tres d’intervencions que van evitar el gol local.

Al minut 40 l’àrbitre va assenyalar un fora de joc molt dubtós quan el Gerard Tarrés ja s’encarava cap al porter local i a l’última jugada del partit no va atrevir-se a assenyalar un presumpte penal sobre el Moyano, a més va aprofitar per xiular el final i estalviar-se més maldecaps.

Repartiment just de punts en un altre partit d’aquells que fan afició i la setmana que ve ens visita l’Oliana.

COLL DE NARGÓ: Ramon, Youssef, Sala, Enzo, Joan Ramon, Danny, Weslei (Jared 46’), Tobías, Gustavo Silva (Otavio 77’), Victoriano (Albert 54’), Miguel (Gustavo Lamarca 77’).

ORGANYÀ: Toni, Sandro, Moyano, Geray (Jan 50’), Jaume, Alejo (Tarrés 57’), Blanco (Feliu 50’), Cristian, Carmona, Nil (Paulo 46’), Estañol (Maxi 84’).

Gols: 1-0 Miguel 19’; 1-1 Alejo 33’.

Àrbitre: Raül Ventosa Mora.

Targetes: Otavio (44’), Tobías (55’), Jared (85’), Gustavo Lamarca (89’) / Sandro (22’), Alejo (44’), Geray (48’), Paulo (71’), Jan (89’).

Resultats: Bellpuig – Cervera B 3-0; Oliana – Bellcairenc 0-0; Vallfogona – Torà 2-2; Pardinyes B – Vilanova de l’Aguda 3-4; Ponts – Pobla de Segur 2-3; Angulària – Verdú 4-2; Térmens – La Fuliola 1-0.

Classificació: 1r Angulària 12; 2n Térmens 12; 3r Torà 10; 4t Vilanova de l’Aguda 10; 5è Pobla de Segur 9; 6è Vallfogona 8; 7è Bellpuig 7; 8è Ponts 6; 9è Coll de Nargó 5; 10è La Fuliola 4; 11è Verdú 3; 12è Organyà 2; 13è Bellcairenc 1; 14è Oliana 1; 15è Cervera B 0; 16è Pardinyes B 0.

Pròxim partit: diumenge 20 d’ocubre, Organyà – Oliana.

EF RIALP 1 – ORGANYÀ cadets 7

Jornada 2. 12/10/2024

L’Organyà va fer un extraordinari partit a Rialp. Abans del minut 10 ja guanyàvem 0 a 2 amb un gol del Fabio anant-se per força del defensa i un del Joseph amb un gran xut des de gairebé fora l’àrea. Molt seriosos en defensa, sense donar cap opció als pallaresos, aprofitant les centrades a l’espai i trencant l’esquena als defenses abans de la mitja part ja havíem fet dos gols més, un del Fabio amb una gran assistència de l’Amir i el quart obra també del Fabio de penal. Amb 0 a 4 arribàvem a la mitja part.

La segona, amb el partit vist per sentència, va ser més imprecís, tot i així van anar caient més gols, el cinquè del Jesús aprofitant una gran centrada des del nostre camp i fent-la passar per sota les cames del porter i el sisè de l’Amir de falta directa. El gol de l’honor dels locals va ser en l’única ocasió que van tenir, però dos minuts després el Josep feia el setè aprofitant una altra centrada a l’espai, en un partit per emmarcar.

EF RIALP: Iago, Víctor, Denis, Pau, Jan, Aleix, Marc, Lluc, Mark Stefan, Wasim i Otger (titulars), Àlex Andorrà, Àlex.

ORGANYÀ: Albert, Josep, Oriol, Jesús, Ermengol, Íker, Amir, Gonzalo, Joseph, Fabio i Sebastián (titulars), Suleyman, Pa Sule, Sergi, Issamedine i Gustavo.

Gols: 0-1 Fabio 3’; 0-2 Joseph 7’; 0-3 Fabio 24’; 0-4 Fabio de penal 26’; 0-5 Jesús 52’; 0-6 Amir 72’; 1-6 Marc 74’; 1-7 Josep 75’.

Àrbitre: David Rojas Roldán.

Targetes: Denis (25’), Jan (79’) / Gonzalo (13’), Amir (72’).

Resultats: Balaguer – Guissona 5-0; Edfor – Pla d’Urgell 0-2; Tàrrega – Pont Ribagorça 5-1; Tremp – Artesa 1-2; Ponts – Agramunt 1-2; Pobla de Segur – Cervera 4-0.

Classificació: 1r Balaguer 6; 2n Agramunt 6; 3r Organyà 6; 4t Pla d’Urgell 6; 5è Tàrrega 3; 6è Pobla de Segur 3; 7è Artesa de Segre 3; 8è Ponts 3; 9è Pont Ribagorça 3; 10è Rialp 3; 11è Edfor 0; 12è Cervera 0; 13è Oliana 0; 14è Guissona 0; 15è Tremp 0.

Pròxim partit: diumenge 20 d’octubre a Guissona.

EDFOR 8 – ORGANYÀ alevins 4

Mal partit dels nostres petits, la descoordinació, sobretot defensiva, va ser la tònica durant tot el partit i en canvi a l’Edfor li sortia tot bé, destacant el Younes Chouiref, autor de quatre gols, així al final del segon quart ja perdíem 4 a 0.

Els següents dos quarts van ser una mica millors en atac i vam poder fer quatre gols, els mateixos que van fer els de la Seu, mentre que en defensa vam continuar ben desencertats.

EDFOR: Aritz, Younes, Sami, Josep Gerard, Íker, Ray i Daniel (titulars), Jesús, Èric Jordi i Oriol.

ORGANYÀ: Andreu, Soufiane, Noé, Ronald, Mouaad, Genís i Omar (titulars), Youssef, Jose, Biel.

Gols: 1-0 Smi 11’; 2-0 Younes 17’; 3-0 Younes 23’; 4-0 Josep Gerard 35’; 5-0 Younes 38’; 5-1 Ronald 40’; 5-2 Youssef 42’; 6-2 Younes 43’; 7-2 Oriol 49’; 8-2 Èric Jordi 51’; 8-3 Mouaad 52’; 8-4 Genís 57’.

Àrbitre: Édgar Sánchez López.

Resultats: Tàrrega – Mollerussa 2-10; Guissona – Tremp 9-1; Oliana – Balaguer 0-6; Artesa – Rialp 3-6; Bellpuig – Ponts 8-2; Bordeta – Baix Segrià 1-3: Noguera – Pont Ribagorça 11-3.

Classificació: 1r Noguera 6; 2n Mollerussa 6; 3r Balaguer 6; 4t Bellpuig 4; 5è Rialp 4; 6è Guissona 3; 7è Edfor 3; 8è Pont Ribagorça 3; 9è Organyà 3; 10è Ponts 3; 11è Baix Segrià 3; 12è Bordeta* 0; 13è Artesa de Segre 0; 14è Tremp* 0; 15è Oliana 0; 16è Tàrrega 0.