Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – OLIANA 3

Jornada 5. 20/10/2024

El partit va començar amb un petit homenatge a tres jugadors del planter que han arribat als 100 partits amb el nostre equip de futbol base, l’Oriol Espar, el Joseph Rodríguez i el Josep Cortés. Felicitats nois, a continuar així.

Després d’aquest bonic reconeixement va començar l’esperat derbi. La crònica del qual serà curta ja que poca història ha tingut. L’Oliana ha estat merescut guanyador i l’Organyà ha fet el seu pitjor partit amb diferència del que portem de lliga. Els olianesos ja han avisat al minut 21 amb un llançament de falta directa al pal. Ha estat el preludi del primer gol, dos minuts després, centrada des de l’esquerra, el Toni que toca la pilota i aquesta cau als peus del Denis que a boca de canó marca. Quan faltaven quatre minuts per la mitja part, l’exjugador nostre Carles Pallarés feia el segon de falta directa.

La segona part ha estat força avorrida, l’Organyà tenia la pilota però aquesta pràcticament ni s’acostava a l’àrea visitant. I a falta de dos minuts per acabar l’Oliana arrodonia la victòria culminant un bon contraatac.

Amb aquesta derrota ens enfonsem fins la penúltima posició. Toca començar a espavilar.

ORGANYÀ: Toni Baraut, Paulo, Marco, Sandro (Blanco 62’), Moyano, Geray (Lluís 46’), Feliu (Barba 62’), Alejo, Cristian, Jan (Dani 46’), Carmona (Nil 46’).

OLIANA: Espuga, Carles, Fadel, Xavi Bartolo, Xavi Escolies (Arnau 79’), Víctor (Gerard 68’), Denis (Gorkis 49’), Nil, Oriol, Sergi, Pallarés.

Gols: 0-1 Denis 23’; 0-2 Pallarés 41’; 0-3 Arnau 88’.

Àrbitre: Édgar Boix Alves.

Targetes: Moyano (31’), Carmona (37’), Sandro (48’), Marco (66’) / Xavi Bartolo (62’), Fadel (85’).

Resultats: Verdú – Bellpuig 4-1; Pobla de Segur – Angulària 0-1; Vilanova de l’Aguda – Vallfogona 1-3; Bellcairenc – Pardinyes B 1-4; Cervera B – Coll de Nargó 4-2; Térmens – Ponts 2-0; La Fuliola – Torà 2-0.

Classificació: 1r Agnulària 15; 2n Térmens 15; 3r Vallfogona 11; 4t Torà 10; 5è Vilanova de l’Aguda 10; 6è Pobla de Segur 9; 7è La Fuliola 7; 8è Bellpuig 7; 9è Ponts 6; 10è Verdú 6; 11è Coll de Nargó 5; 12è Oliana 4; 13è Cervera B 3; 14è Pardinyes B 3; 15è Organyà 2; 16è Bellcairenc 1.

Pròxim partit: dissabte 26 d’octubre, Pardinyes B – Organyà, a Lleida.

EFB GUISSONA 1 – ORGANYÀ cadets 1

Jornada 3. 20/10/2024

Els cadets van acabar el partit molt tristos, això contrastava amb l’alegria dels guissonencs que van celebrar l’empat aconseguit com si fos una victòria. I és que l’Organyà va fallar tantes ocasions, incloent tres o quatre xuts al pal, que semblava mentida que no es guanyés el partit.

Tot i l’empat acabem la jornada líders.

GUISSONA: Patrick, Miquel, Jep, Daniel, Jan Campabadal, Souleymane, Anouar, Volodymyr, Cosmin, Mario, Pau (titulars), Jan Farran, Abdelkrim, Gerard.

ORGANYÀ: Albert, Íker, Ermengol, Amir, Sergi, Joseph, Oriol, Fabio, Martí, Josep, Issam (titulars), Gustavo, Pa Sule, Gonzalo, Jan, Sebastian.

Gols: 0-1 Fabio 11’; 1-1 Abdelkrim 48’.

Àrbitre: Jordi Valls Teixidó.

Targetes: Anouar (32’), Gerard (49’) / Jan (51’), Joseph (51’), Fabio (75’).

Resultats: Pont Ribagorça – Edfor 4-0; Cervera – Tàrrega 0-3; Agramunt – Pobla de Segur 4-1; Pla d’Urgell – Rialp 1-1; Oliana – Tremp suspés.

Classificació: 1r Organyà 7; 2n Pla d’Urgell 7; 3r Balaguer 6; 4t Tàrrega i Agramunt 6; 6è Pobla de Segur6; 7è Artesa de Segre 6; 8è Pont Ribagorça 6; 9è Rialp 4; 10è Ponts 3; 11è Guissona 1; 12è Oliana 0; 13è Cervera 0; 14è Edfor 0; 15è Tremp 0.

Tremp i Oliana amb un partit pendent.

Pròxima jornada: Organyà – Pla d’Urgell, diumenge 27 d’octubre.

PONTS 4 – ORGANYÀ alevins 3

Jornada 3. 19/10/2024

Tot i perdre, gran partit dels nostres alevins. Vam sortir una mica adormits i el Ponts va dominar els cinc primers minuts, però de seguida vam agafar el control amb atacs constants. Al minut 14 a la sortida d’un córner, el Bilal feia justícia al que s’havia vist fins llavors i amb mínim avantatge s’acabava el primer quart. Només començar el segon ens van empatar, però vam tornar a agafar les regnes i al 21’ el Ronald ens posava al capdavant del marcador un altre cop. Arribàvem a la fi del segon quart amb un avantatge d’1 a 2. En el tercer quart diverses oportunitats pels dos equips però en dos llançaments de córner, el Ponts va donar la volta al marcador. En els últims quinze minuts vam atacar sense treva la porteria local, amb dos o tres pals i alguns xuts que van anar fora per poc, però en un contraatac ens feien el quart gol. I a l’últim minut el Jose Víctor aconseguia el tercer nostre que ja no serviria de res. Una llàstima, sortíem de buit d’un partit que hauríem merescut empatar o guanyar.

PONTS: Arnau, Lila, Pol, Zaid, Gerard, Roger i Amro (titulars), Martina, Santiago, Martí, Alexandru.

ORGANYÀ: Andreu, Jose, Ronald, Youssef, Soufiane, Genís i Bilal (titulars), Asier, Joel, Biel.

Gols: 0-1 Bilal 14’; 1-1 Roger 16’; 1-2 Ronald 21’; 2-2 Zaid 44’; 3-2 Roger 45’; 4-2 Gerard 57’; 4-3 Jose 60’.

Àrbitre: Álvaro Giménez Estrella.

Resultats: Mollerussa – Noguera 2-6; Pont Ribagorça – Bordeta 8-0; Bellpuig – Artesa de Segre 10-2; Rialp – Tàrrega 7-1; Balaguer – Edfor 0-6; Baix Segrià – Guissona 1-11; Tremp – Oliana 3-3.

Classificació: 1r La Noguera 9; 2n Bellpuig 9; 3r Rialp 7; 4t Guissona 6; 5è Edfor 6; 6è Pont Ribagorça 6; 7è Mollerussa 6; 8è Balaguer 6; 9è Ponts 6; 10è Organyà 3; 11è Baix Segrià 3; 12è Tremp 1; 13è Oliana 1; 14è Bordeta 0; 15è Artesa de Segre 0; 16è Tàrrega 0.