Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – BELLPUIG 2

Jornada 3. 6/10/2024

Tercer partit de lliga i encara no hem aconseguit la victòria. Malgrat tot les sensacions són bones, juguem bé i fem moltes ocasions de gol, segur que més aviat que tard guanyarem el primer partit.

El primer quart d’hora va ser molt igualat fins que al minut 15’ en una molt bona jugada entre el Feliu i el Jaume, aquest últim xutava al pal quan semblava que havia de ser un gol cantat. Al 27’ el Sandro li feia un penal bastant clar al davanter del Bellpuig i el Mohamadou marcava el primer gol enganyant el nostre porter.

L’empat va arribar a pocs minut de la mitja part, gol obra del Feliu que feia un gran control i un xut potent a boca de canó. El nostre davanter es destapava per fi i aconseguia un merescut gol, tant per ell com per l’equip.

Però a la jugada següent el Bellpuig aprofitava una badada defensiva per tornar-se a avançar. Amb 1 a 2 arribàvem a la mitja part.

Quan portàvem gairebé una hora de partit, el Dani va ser expulsat per doble amonestació (la primera molt merescuda, la segona més justeta). Tot i jugar amb un jugador menys, a partir de llavors l’Organyà va jugar molt millor que els groc-i-vermells. Fruit d’això al 62’, un jugador nostre treia una falta molt ràpid, agafava la defensa visitant una mica despistada i l’Alejo feia l’empat.

El mateix Alejo al 71’ xutava novament al pal quan tothom ja cantava gol. El marcador ja no es va moure més i amb empat a 2 es va acabar el partit. Ovació del públic a l’equip que es va deixar la pell al camp i s’hauria merescut emportar els tres punts.

ORGANYÀ: Adri, Paulo (Jan 60’), Sandro (Geray 69’), Moyano, Cristian (Blanco 77’), Feliu (Nil 69’), Jaume, Alejo, Lluís, Estañol (Tarrés 77’), Dani.

BELLPUIG: Pol, Pau (Roc 71’), Mohamadou, Roger, Jaume Huguet (Oriol 60’), Daniel (Jordi 71’), Erik (Bernat 46’), Hatim, Manel, Jaume Serret, Pere (Sergi 60’).

Gols: 0-1 Mohamadou de penal 27’; 1-1 Feliu 42’; 1-2 Pere 43’; 2-2 Alejo 62’.

Àrbitre: Unai Pérez Pérez.

Targetes: Sandro (26’), Moyano (31’), Dani (39’ i 58’), Nil (80’) / Mohamadou (50’). Roger (54’), Sergi (62’).

Resultats: Verdú – Ponts 1-0; Torà – Pardinyes B 6-1; Vilanova de l’Aguda – Oliana 2-1; Pobla de Segur – Térmens 1-4; Bellcairenc – Coll de Nargó 2-3 ; La Fuliola – Vallfogona 0-0; Cervera B – Angulària 2-3.

Classificació: 1r Torà 9; 2n Angulària 9; 3r Térmens 9; 4t Vallfogona 7; 5è Vilanova de l’Aguda 7; 6è Ponts 6; 7è Pobla de Segur 6; 8è La Fuliola 4; 9è Coll de Nargó 4; 10è Bellpuig 4; 11è Verdú 3; 12 Organyà 1; 13è Cervera B 0; 14è Bellcairenc 0; 15è Oliana 0; 16è Pardinyes B 0.

Pròxim partit: diumenge 13 d’octubre, Coll de Nargó – Organyà.

ORGANYÀ cadets 3 – EDFOR B 1

Jornada 1. 05/10/2024

Bon començament de lliga dels nostres cadets que aquest any ben segur lluitaran per les posicions de dalt. En aquest partit van debutar el Joel Valero com entrenador i el Sergi Casanovas, el Gonzalo Carossio, el Sebastián González i l’Issameddine Elazzouzy, mentre que respecte l’any passat han plegat l’entrenador Édgar Capdevila i per motius d’edat l’Eloi i el Jerson.

El partit va començar molt bé amb un gol del Josep Cortés al minut 5 a la sortida d’un córner. El segon gol va venir al cap d’un quart d’hora quan el Jesús va xutar una falta directa magistralment.

En la segona part vam sortir una mica cansats i adormits i al 54’ els de la Seu van aprofitar una badada per fer el seu gol en pràcticament l’única ocasió clara que van tenir. Els nostres van despertar de cop i a falta 14 minuts el Fabio sentenciava fent el tercer xutant molt subtilment la pilota per sobre el porter i podrien haver estat molts més.

No va ser un partit brillant però és important començar amb tres punts i encara més en un derbi.

ORGANYÀ: Albert, Suleyman, Josep, Pa Sule, Sergi, Oriol, Ermengol, Íker, Gonzalo, Joseph, Sebastián (titulars), Jesús, Issameddine, Gustavo, Martí, Fabio.

EDFOR: Nelson, Adrià, Martí, Eguzki, Alejandro, Enzo, Ignasi, Èric, Heyser, Erik, Juan Pablo (titulars), Íker, Esteve.

Gols: 1-0 Josep 5’; 2-0 Jesús 21’; 2-1 Íker 54; 3-1 Fabio 66’.

Àrbitre: Daniel Ioan Puscasu.

Targetes: Èric (67’).

Resultats: Oliana – Balaguer 0-5; EF Pont Ribagorça – Pobla de Segur 2-0; Agramunt – Tremp 8-0; Pla d’Urgell – Tàrrega 3-2; Guissona – Rialp 1-3; Cervera – Ponts 2-3; descansa: Artesa de Segre.3

Classificació: 1r Agramunt 3; 2n Balaguer 3; 3r Organyà i Rialp 3; 5è Pont Ribagorça 3; 6è Ponts i Pla d’Urgell 3; 8è Artesa de Segre 0; 9è Cervera i Tàrrega 0; 11è Edfor i Guissona 0; 13è Pobla de Segur 0; 14è Oliana 0; 15è Tremp 0.

Pròxim partit: dissabte 12 d’octubre a Rialp.

ORGANYÀ alevins 3 – OLIANA 1

Jornada 1. 5/10/2024

Aquest any tornem a tenir equip d’alevins de futbol 7, una categoria que ens ha donat dues lligues en les dues temporades (2019-20 i 2021-22) que n’hem tingut i és que la societat que tenim amb el Ciutat la Seu és una aposta d’èxit.

L’Oliana va començar el partit dominant, fruit d’això s’avançava al marcador al minut 7. Després d’aquest gol la pressió dels blanc-i-blaus va ser constant però sense acabar de definir, i és que el porter de l’Oliana ho parava tot i el que no anava al pal, fins a quatre en vam comptar. Per sort just abans d’acabar el segon quart el Noé Obach feia l’empat.

A partir de llavors els locals van jugar més tranquils i els altres tres gols van anar caient pel seu propi pes obra del Soufiane, el Genís Espar i el Mouaad.

ORGANYÀ: Andreu, Soufiane, Noé, Genís, Ronald, Mouaad, Omar (titulars), Joel, Jose, Marc, Biel.

OLIANA: Pol, Nil, Raul, Josep, Arnau, Roc Aran, Aniol (titulars), Zakaria, Anes, Roc Bartolo.

Gols: 0-1 Arnau 7’; 1-1 Noé 29’; 2-1 Soufiane 42’; 3-1 Genís 46’; 4-1 Mouaad 50’.

Resultats: Mollerussa – Artesa de Segre 7-4; Baix Segrià – Noguera 0-10; Ponts – Edfor 5-4; Rialp – Bellpuig 2-2; Pont Ribagorça – Tàrrega 9-1; Balaguer – Guissona 4-3; Tremp – Bordeta ajornat.

Classificació: 1r Noguera 3; 2n Pont Ribagorça 3; 3r Mollerussa 3; 4t Organyà 3; 5è Ponts 3; 6è Balaguer 3; 7è Rialp i Bellpuig 1; 9è Tremp i Bordeta 0; 11è Edfor 0; 12è Guissona 0; 13è Artesa de Segre 0; 14è Oliana 0; 15è Tàrrega 0; 16è Baix Segrià 0.

Pròxim partit: dissabte 12 d’octubre, Edfor – Organyà.